tisdag 13 juli 2010

13/7

Nu händer det grejer på gården! 4 ton hö huserar numera på logen, och 12 rundbalar väntar bakom knuten. Det känns härligt att för första gången ha tagit och få använda sitt eget hö!

Idag, onsdag, händer någonting alldeles speciellt. Inte nog med att vi är på förstasidan i lokaltidningen, vi ska även hämta gårdens nyaste häst, Cody O'lenas Snap! Snap är Kennet och Marias (Malin och Lenas föräldrar) häst, och har just nu ett föl vid sidan. Hon ska idag få åka direkt till hingsten Tejons Nifty Pine för att bli betäckt. Snap är ett 8årigt quartersto som ska få lära Kennet och Maria att rida, samt ge Malin och Lena ett vackert föl nästa sommar. Hon är "kosseavlad", vilket även Tejons är, så vi hoppas på att få en vacker quarterhingst med massor av cowsense!

------------------------------

Vi kommer att anordna en westerndag på gården! Intresset för western växer snabbt, och för att ge folk en inblick i westernridningens värld anordnar vi "Öppen Gård" för alla som är intresserade. Läs mer på www.oakhillranch.se eller www.alingsaswesternriders.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar